Tillbaka

Aktivera konto

Gör så här:

1. Klicka på den gröna länken nedan.
2. Du skickas då vidare till en ny sida där du får fylla i ditt personnummer och postnummer.
4. Klicka på ”Ok, fortsätt”
5. På nästa sida, fyll i din epostadress och önskat lösenord.
6. Kryssa i att du accepterar användarvillkoren
7. Klicka på ”Aktivera konto och logga in”.

Aktivera ditt konto här!

Du behöver ett aktiverat konto för att kunna logga in på vår sajt och i vår nyhetsapp. Med ett aktiverat konto får du:
• fri tillgång till allt plusmärkt innehåll på sajt och i vår nyhetsapp.
• tillgång till e-tidningen via webbläsaren, som du kan läsa var du än befinner dig.
• vår omtyckta e-tidningsapp anpassad för läsplattor och mobil. Du loggar in direkt i appen.
• chansen att lösa våra kluriga korsord och sudokun direkt på skärmen via vår e-tidning.
• möjlighet att göra dina prenumerationsärenden så som uppehåll och adressändring.
• tillgång till exklusiva erbjudanden i läsarshoppen.se
Ditt kundnummer hittar du enklast på en faktura eller i ett mejl från när du köpte din prenumeration. Du kan också få reda på det genom att kontakta kundcenter. Du kan välja att aktivera ditt konto med ditt kundnummer, men du kan också göra det via ditt personnummer. Var noga med att den personen i hushållet som aktiverar också är den som står på prenumerationen om ni väljer att aktivera med personnummer.
Om du har problem med att aktivera ditt konto eller har frågor som rör aktiveringen eller att logga in, är du välkommen att höra av dig till vårt kundcenter.