Om e-tidningen

E-tidningen läser du enkelt via din webbläsare på datorn, i surfplattan eller via vår e-tidningsapp.

Den här filmen visar hur e-tidningen ser ut och hur appen fungerar (filmen skiljer sig åt från hur de ser ut i verkligheten, men funktionerna är samma).

Till Toppen

Var hittar jag e-tidningen?

E-tidningen för Örnsköldsviks Allehanda och Tidningen Ångermanland kan du nå från den här sidan.

Du kan läsa e-tidningen i webbläsaren på dator, surfplatta och mobil. Eller ladda hem våra appar till surfplatta eller mobil.

Du måste ha en prenumeration på ÖA eller TÅ (Digital, Helg eller Komplett) och ha ett konto på allehanda.se för att läsa e-tidningen.

När du prenumererar på den ena tidningen får du läsa båda som e-tidning.

Till Toppen

Så fungerar läsläget i e-tidningen

Läsläget eller artikelläget är en ny funktion som vi infört i ett antal e-tidningar.

Se filmen om hur läsläget fungerar:

(Filmen visar Gefle Dagblad, men det fungerar likadant i de andra e-tidningarna).

Om du använder våra appar fungerar läsläget i alla enheter: mobil, surfplatta och dator.

Om du läser e-tidningen via webb-läsaren fungerar läsläget på dator, men inte på surfplatta eller mobil.

Om du använder surfplatta eller mobil rekommenderar vi därför att du laddar ner appen för att läsa e-tidningen.

Till Toppen

Vanliga frågor om E-tidningen

I e-tidningsappen laddar du hem och läser e-tidningen, som är en digital kopia av papperstidningen. För att ta del av appens innehåll behöver du vara kund på något av våra nyhetspaket samt ha ett aktiverat konto på sajten. I e-tidningsappen kan du läsa en publikation medan den laddas ner, läsa äldre tidningar via ett arkiv samt får tillgång till nedladdade publikationer i flygplansläge.

Via vår nyhetsapp får du istället samma nyhetsflöde som det som finns på vår sajt. Skillnaden från sajten är att du själv kan välja vilka notiser du vill få. Du kan till exempel välja att bara få nyheter från ett specifikt område (t ex din stadsdel), eller notiser om nyheter som handlar om ett specifikt ämne (t ex sport). Nyhetsappen är också gratis.

Det beror antagligen på att minnet är fullt på din enhet, eller att du saknar internetuppkoppling. Du kan också prova med att uppdatera eller radera appen och ladda ned den på nytt.

Du behöver först logga in på nyhetssajten. Läs mer om att logga in eller skapa inloggningsuppgifter under "Min prenumeration" här på sajten. När du har inloggningsuppgifter kan du logga in på vår nyhetssajt eller i din e-tidningsapp och välja din e-tidning.

Ja, i vår e-tidningsapp kan du ladda ner dagens tidning och läsa den även om du inte är uppkopplad på internet.

Ja, många av våra korsord kan du lösa via e-tidningen och e-tidningsappen.
Ja, e-tidningen har ett arkiv där du kan läsa äldre tidningar. Du kommer åt arkivet när du loggat in.
För att avsluta en prenumeration ber vi dig att ringa in till vårt kundcenter.
Du hämtar e-tidningsappen antingen från Appstore eller från Google Play.
Kolla så att din prenumeration inte har gått ut. Du är även välkommen att kontakta vårt kundcenter.
  1. Gå in i e-tidningsappen
  2. Klicka på på fliken "Hämtade" högst upp i appen
  3. Nu visas de nummer du har sparade på telefonen. Klicka på "Ta bort" för att rensa nedladdade tidningar från din mobil.
Det kan bero på din uppkoppling, vi rekommenderar att du laddar ner tidningen när du är uppkopplad till WiFi.
Nej, e-tidningen ingår i alla våra prenumerationserbjudanden.
Du kan köpa enstaka tidningar som pdf-fil genom vår samarbetspartner buyandread.com. Där finns både dagens tidning och äldre utgåvor i ett sökbart arkiv. Du kan även köpa enstaka sidor.