Gör det själv

Aktivera konto

Vi har bytt system för vår inloggning vilket innebär att du behöver aktivera ditt konto.

Med ett aktiverat konto kan du enkelt läsa e-tidningen. Det ger dig också möjlighet att själv hantera dina prenumerationsärenden här på sajten.

Läs mer och aktivera ditt konto här

Till Toppen

Utebliven tidning

Om du inte fått din tidning kan du antingen meddela oss här på sajten själv eller ringa till vår tidningsdistributör Prolog.

Ring Prolog:
Bärgslagsbladet: 0221-365 40
Arboga Tidning: 0589-857 35
Kungsör: 010-110 18 00.

Vanliga frågor

Ja. Vilken sorts kompensation vi erbjuder kan variera beroende på vilken prenumerationsform du har, och hur du valt att betala för din prenumeration. Kontakta vårt kundcenter så hjälper vi dig.
Varje år inträffar ett antal papperstidningsfria dagar då ingen tidning levereras. Dessa infaller på nyårsdagen, trettondedag jul, långfredagen, annandag påsk, första maj, kristi himmelfärds dag, Sveriges nationaldag, midsommardagen,alla helgons dag och juldagen.

Till Toppen

Min prenumeration

Vanliga frågor

Vi behöver tre arbetsdagar på oss för att registrera din prenumeration. Därefter börjar tidningen levereras hem till dig.
Om du fått en faktura så hittar du det på den. Det går också bra att mejla eller ringa vårt kundcenter så hjälper vi dig.
Nej, det är inte möjligt att ha flera inlogg kopplade till samma prenumeration. Inlogget är kopplat till den i hushållet som står skriven på prenumerationen och ska betraktas som en värdehandling. Personen som står på prenumerationen kan dock  låna ut sitt inlogg till övriga medlemmar i hushållet.
Nej, e-tidningen ingår i alla våra prenumerationserbjudanden.
Det går att göra uppehåll på en tidningsprenumeration eller en taltidningsprenumeration, men inte på en e-tidningsprenumeration. Uppehåll kan enbart göras på prenumerationer till ordinarie pris. Vid uppehåll på fem dagar eller kortare flyttas din prenumeration inte fram, d v s denna tid avräknas inte från prenumerationsperioden. Har du ett uppehåll på sex dagar eller längre förlängs din prenumeration med de dagar som överstiger de fem första. Exempel: har du ett uppehåll på sex dagar flyttas din prenumeration fram med en dag. Ditt uppehåll måste dock vara minst tre utgivningsdagar. Du kan göra ditt uppehåll själv här på sajten eller genom att kontakta vårt kundcenter.

Från det att du gjort din tillfälliga adressändring tar det tre arbetsdagar innan tidningen börjar komma till den nya adresen. Eftersändning kan du göra själv här på sajten eller genom att kontakta vårt kundcenter. Tidningen eftersänds kostnadsfritt inom Sveriges gränser. Är adressen utanför spridningsområdet och delas ut med post får du räkna med någon dags fördröjning.

Nej, vi distribuerar inte papperstidningen till andra länder. Däremot kan du alltid läsa e-tidningen, den digitala kopian av papperstidningen, utomlands så länge du har tillgång till internet. E-tidningen ingår i alla våra prenumerationsformer.
Vid uppsägning ber vi dig att ringa in till vårt kundcenter
Vi tillämpar två månaders karens fr o m sista prenumerationsdag, oberoende av vilken prenumeration du haft. Det betyder att du först två månader efter din avslutade prenumeration kan teckna ett nytt abonnemang till kampanjpris.
Till Toppen

Taltidning

Taltidningen är en lätthanterlig service som ger dig tillgång till hela papperstidningens innehåll. Du bläddrar enkelt mellan olika avdelningar, precis som i papperstidningen, från exempelvis nyheter, kultur till sport. Du lyssnar på taltidningen i en taltidningsspelare som ingår i din prenumeration av taltidningen, eller med hjälp av en app i din mobil, surfplatta eller  via datorn.

Vanliga frågor

Ring Bärgslagsbladet på 0221-365 00 eller Arboga Tidning på 0589-857 00 för att beställa taltidningen.
Om du redan har en papperstidningsprenumeration i hushållet kan du komplettera den med en taltidningsprenumeration till rabatterat pris. Kostnaden för att komplettera med taltidning är då endast 10% av ordinarie pappersprenumerationspris.
För mer information besök mtm.se eller kontakta vårt kundcenter så berättar de mer.
Till Toppen

Prenumerationsvillkor

Vanliga frågor

Till Toppen