Tillbaka

Boka familjeannons

Bröllop och Vigsel/Vigda

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har eller ska gifta dig. För dig som ska gifta dig erbjuder vi en textannons utan bild och för dig som har gift dig har vi sex varianter; en textannons utan bild och sedan fem olika storlekar med bild.
Pris från 150 kr

Välj bokning
Dala-Demokraten

Familjebilden

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag.
Pris från 175 kr

Välj bokning
Dala-Demokraten

Födda och Välkommen till världen

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Du väljer kategorin Födda om du vill publicera din annons utan bild i tidningen. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild. Båda annonskategorierna publiceras direkt efter godkännande från oss på webben. Vi har två olika varianter att välja på.
Pris från 150 kr

Välj bokning
Dala-Demokraten med bild
Dala-Demokraten utan bild

Förlovade

Den här annonskategorin använder du som har förlovat dig och vill berätta om det i tidningen. Du väljer själv om du vill ha bild.
Pris från 150 kr

Välj bokning
Dala-Demokraten

Grattis och Hälsningar

Den här annonskategorin använder du för att gratulera någon till nytt jobb, körkortet, examen och födelsedagen samt för hälsningar på Alla hjärtans dag, påsk, mors dag m.m.
Pris från 100 kr

Välj bokning
Dala-Demokraten

Jubileumsbröllop

Den här annonskategorin använder du som vill fira en bröllopsdag. Du har fem olika storlekar att välja mellan
Pris från 175 kr

Välj bokning
Dala-Demokraten

Tack

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack eftersom denna annonskategori hör till det som ska firas. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.
Pris från 150 kr

Välj bokning
Dala-Demokraten

Uppvaktning (inbjud till, undanbedes)

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till uppvaktning eller vill undanbe dig uppvaktning på din bemärkelsedag.
Pris från 150 kr

Välj bokning
Dala-Demokraten

Dödsannonser, Sorgtack och Till minne

Hedra dina nära och kära med en annons. Vi ser helst att du vänder dig till en begravningsbyrå för denna typ av annonser, men du är självklart välkommen att beställa här.

Beställ annons

Minnesord eller Jubilarer

För att skicka in minnesord eller annan familjerelaterad text som inte är annons ber vi dig kontakta redaktionen. Familjeredaktionen på Dala-Demokraten kallas för Dalfolk och har mejladressen dalfolk@daladem.se

Till Toppen