Om e-tidningen

E-tidningen är en digital kopia av papperstidningen och ingår i din prenumeration. Den läser du enkelt via din webbläsare på datorn, i surfplattan eller via vår e-tidningsapp.

Den här filmen visar hur e-tidningen ser ut och hur appen fungerar (filmen skiljer sig åt från hur de ser ut i verkligheten, men funktionerna är samma).

Vanliga frågor

Du behöver först logga in på nyhetssajten. Läs mer om att logga in eller skapa inloggningsuppgifter under "Min prenumeration" här på sajten. När du har inloggningsuppgifter kan du logga in på vår nyhetssajt eller i din e-tidningsapp och välja din e-tidning.
Klicka här för att välja ett nytt lösenord. Du kan även kontakta vårt kundcenter för att få hjälp.

Ja, i vår e-tidningsapp kan du ladda ner dagens tidning och läsa den även om du inte är uppkopplad på internet.

Ja, många av våra korsord kan du lösa via e-tidningen och e-tidningsappen.
Ja, e-tidningen har ett arkiv där du kan läsa äldre tidningar. Du kommer åt arkivet när du loggat in.
För att avsluta en prenumeration ber vi dig att ringa in till vårt kundcenter.
Du hämtar e-tidningsappen antingen från Appstore eller från Google Play.
Kolla så att din prenumeration inte har gått ut. Du är även välkommen att kontakta vårt kundcenter.
  1. Gå in i e-tidningsappen
  2. Klicka på på fliken "Hämtade" högst upp i appen
  3. Nu visas de nummer du har sparade på telefonen. Klicka på "Ta bort" för att rensa nedladdade tidningar från din mobil.
Det kan bero på din uppkoppling, vi rekommenderar att du laddar ner tidningen när du är uppkopplad till WiFi.