Tillbaka

Information

Radannonser används för att informera om olika händelser, varor och tjänster samt för att ge allmänheten viktig information.

Här kan du som kund själv boka och betala dina annonser för en rad olika kategorier. Om du vill betala mot faktura behöver du inloggningsuppgifter till vårt gör-det-själv-system. Beställ inloggningen här ovan.
Vid fakturering tillkommer en avgift på 50 kr.

Till Toppen

Lägg in radannons

Det händer i kyrkan (predikoturer)

Den här annonskategorin använder du som vill berätta vad som händer i församlingen. Annonsen publiceras endast torsdagar (fredagar i Mora Tidning).
Pris från 10,20 kr/mm

Välj bokning
DT och Dala-Demokraten (betala direkt)
DT och Dala-Demokraten (fakturabetalning)

Föreningsnytt

Kungörelse

Den här annonskategorin använder du för underättelser eller påbud från myndigheter exempelvis konkurser eller domar.
Pris från 22 kr/mm

Välj bokning
DT (fakturabetalning)
Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnes Tidning (fakturabetalning)
Mora Tidning (fakturabetalning)

Kyrkligt

Meddelanden

Radannonsering för privatpersoner

Den här annonskategorin använder du för annonsering om ex.vis hundvakt, om du söker jobb eller en vän.
Pris från 199 kr

Välj bokning
DT (betala direkt)
Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnes Tidning (betala direkt)
Mora Tidning (betala direkt)

Radannonsering övriga