Konto

Vanliga frågor

Med ett digitalt konto kan du logga in på sajten och se dina användaruppgifter, din köphistorik och vilka tidningar du prenumererar på. Du behöver också ditt konto för att ta del av vårt plusmärkta innehåll på nyhetssajten och i nyhetsappen, för att läsa e-tidningen och för att ta del av exklusiva erbjudanden i läsarshoppen. Om du behöver hjälp med att logga in eller skapa inloggningsuppgifter, läs mer under Min prenumeration här på sajten.

Det verkar som att du redan har ett konto och inloggningsuppfiter hos oss. Har du testat att logga in? Gå till nyhetssajten och klicka på ”logga in” i det övre högra hörnet.

Gå in på nyhetssajten och klicka på Logga in (om du inte är inloggad) alternativt ditt namn (om du redan är inloggad) i det övre högra hörnet på sidan. Välj alternativet Kontoinställningar. Här kan du nu se och ändra dina användaruppgifter i en kontoöversikt.

Till Toppen

Inloggning och lösenord

Vanliga frågor

Ta kontakt med vårt kundcenter, så hjälper de dig att se vad du har för användarnamn. Användarnamnet är samma som den e-postadress du registrerat hos oss.

Nej, det är inte möjligt att ha flera inlogg kopplade till samma prenumeration. Inlogget är kopplat till den person som står skriven på prenumerationen och ska betraktas som en värdehandling. Personen som står på prenumerationen kan dock låna ut sitt inlogg till övriga medlemmar i hushållet.

Ja, du använder samma inloggningsuppgifter.

Till Toppen

Appar

Vanliga frågor

I e-tidningsappen laddar du hem och läser e-tidningen, som är en digital kopia av papperstidningen. För att ta del av appens innehåll behöver du vara kund på något av våra nyhetspaket samt ha ett aktiverat konto på sajten. I e-tidningsappen kan du läsa en publikation medan den laddas ner, läsa äldre tidningar via ett arkiv samt får tillgång till nedladdade publikationer i flygplansläge.

Via vår nyhetsapp får du istället samma nyhetsflöde som det som finns på vår sajt. Skillnaden från sajten är att du själv kan välja vilka notiser du vill få. Du kan till exempel välja att bara få nyheter från ett specifikt område (t ex din stadsdel), eller notiser om nyheter som handlar om ett specifikt ämne (t ex sport). Nyhetsappen är också gratis.

Det beror antagligen på att minnet är fullt på din enhet, eller att du saknar internetuppkoppling. Du kan också prova med att uppdatera eller radera appen och ladda ned den på nytt.

1. Gå in i e-tidningsappen
  2. Klicka på fliken "Hämtade" högst upp i appen
  3. Nu visas de nummer du har sparade på telefonen. Klicka på "Ta bort" för att rensa nedladdade tidningar från din mobil.

Gå in på menyvalet "Mina nyheter" och sedan klickar du på kugghjulet högst upp till höger på enheten. Välj sedan "Hantera notiser".

Till Toppen

Livesändningar

Vanliga frågor

Ja, om du har en Androidenhet kan du strömma livesändningen till din TV med Chromecast.

Ja, om du har Mac eller iPhone kan du strömma livesändningen till din AppleTV.

En video som hackar beror i de flesta fall på din egen internetuppkoppling, vi rekommenderar i de fallen att sänka kvalitén på videon vilket du gör via kugghjulet i spelaren förutsatt att du tittar via en dator. Du kan också kontrollera att din internetuppkoppling samtidigt inte används till att exempelvis ladda upp eller ner video, streama annat videoinnehåll eller att uppkopplingen används till onlinespel. Stäng ner dessa strömmar, program eller enheter och prova igen.

Du kan testa din uppkoppling på bredbandskollen.se. Vi rekommenderar minst 5 Mbps ner och 1 Mbps upp för att du ska kunna ta emot en livesändning i god kvalitet. Dock är det ingen garanti för att en sändning fungerar då bredbandskollen.se inte mäter mot den streamingserver du tittar via utan mätningen sker mot flera mätpunkter på Internet.

Om du upplever att ljudet ekar, kontrollera att du inte har två fönster/flikar som båda visar samma video/sändning. Om du inte får något ljud alls, kontrollera att din dator spelar upp ljud genom att lyssna på någon annan fil (ljud/video) i en mediaspelare.

Du kan vända dig till support@solidtango.com som är vår leverantör av tjänsten.