Gör det själv

Inloggning

Genom att logga in får du fri tillgång till vår plusmärkta lokaljournalistik, när, var och hur du vill. Har du ett nyhetspaket med e-tidningen, kan du även läsa den sida för sida från tidig morgon. Du kan också hantera dina prenumerationsärenden direkt här på sajten, såsom uppehåll och adressändring.

Läs mer och skapa inloggningsuppgifter här

Till Toppen

Utebliven tidning

Om du inte fått din tidning kan du antingen meddela oss här på sajten själv eller ringa till kundcenter.

Dalarna, tel 023-79 49 00

Avesta, tel 010-110 16 50

må-fr 7.00-14.00
7.00-11.00

Utebliven tidning levereras tidigast nästkommande dag.

Vanliga frågor

Ja. Vilken sorts kompensation vi erbjuder kan variera beroende på vilken prenumerationsform du har, och hur du valt att betala för din prenumeration. Kontakta vårt kundcenter.

Varje år inträffar ett antal papperstidningsfria dagar då ingen tidning levereras. Dessa infaller på nyårsdagen, trettondedag jul, långfredagen, annandag påsk, första maj, kristi himmelfärds dag, Sveriges nationaldag, midsommardagen, alla helgons dag och juldagen. På papperstidningsfria dagar kan du dock läsa din e-tidning, den digitala kopian av papperstidningen, på ett flertal av våra dagstidningar.

Till Toppen

Min prenumeration

Vanliga frågor

Som prenumerant på något av våra paket(Komplett, Helg, Digital eller Plus) får du tillgång till plusmärkt innehåll på alla MittMedias nyhetssajter och appar. Det innebär lokala nyheter, sport, debatt och mycket mer från 20 sajter och 24 appar, från Örnsköldsvik i norr till Askersund i söder. Lista – Här har du tillgång till plusmärkt innehåll »»

Vi behöver upp till sju arbetsdagar på oss för att registrera din prenumeration. Därefter börjar tidningen levereras hem till dig.
Om du fått en faktura så hittar du det på den. Det går också bra att mejla eller ringa vårt kundcenter så hjälper vi dig.
Nej, inlogget är personligt och endast ett konto per person gäller.
Nej, e-tidningen ingår i alla våra prenumerationserbjudanden.
Det går att göra uppehåll på en tidningsprenumeration eller en taltidningsprenumeration, men inte på en e-tidningsprenumeration. Uppehållet måste vara minst 5 dagar och max 2 månader långt. Om uppehållet är längre än 7 dagar förlängs din prenumeration med de dagar som överstiger de 7 första. Exempel: Har du ett uppehåll på 8 dagar flyttas din prenumeration fram med en dag. Du kan göra ditt uppehåll själv här på sajten eller genom att kontakta vårt kundcenter.

Från det att du gjort din tillfälliga adressändring tar det tre arbetsdagar innan tidningen börjar komma till den nya adressen. Eftersändning kan du göra själv här på sajten eller genom att kontakta vårt kundcenter. Tidningen eftersänds kostnadsfritt inom Sveriges gränser. Är adressen utanför spridningsområdet och delas ut med post får du räkna med någon dags fördröjning.

Nej, vi distribuerar inte papperstidningen till andra länder. Däremot kan du alltid läsa e-tidningen, den digitala kopian av papperstidningen, utomlands så länge du har tillgång till internet. E-tidningen ingår i alla våra prenumerationsformer.
Vid uppsägning ber vi dig att ringa in till vårt kundcenter.
Vi tillämpar två månaders karens från och med sista prenumerationsdag om du haft en prenumeration på papperstidning. Om du haft en prenumeration som enbart innehåller digitala tjänster gäller tre månader. Det betyder att du först två (eller tre) månader efter din avslutade prenumeration kan teckna ett nytt abonnemang till kampanjpris.
Till Toppen

Betalsätt

Vanliga frågor

Ja det går bra. Ring vårt kundcenter så hjälper vi dig.
När du valt att betala din prenumeration via faktura skickas en pappersfaktura hem till dig för den period du valt. Det tillkommer då en aviseringsavgift på fakturan på 29 kr.
Genom att betala din prenumeration via autogiro dras pengar från ditt konto varje månad den 28:e. Då den 28:e är en helgdag sker dragningen kommande vardag.
Det beror troligen på att ditt autogiromedgivande inte har blivit registrerat ännu. Vi skickar då ut en faktura istället. Du kan kontrollera dina autogiromedgivanden i din internetbank eller genom att kontakta din bank.
Till Toppen

Taltidning

Taltidningen är en lätthanterlig service som ger dig tillgång till hela papperstidningens innehåll. Du bläddrar enkelt mellan olika avdelningar, precis som i papperstidningen, från exempelvis nyheter, kultur till sport. Du lyssnar på taltidningen i en taltidningsspelare som ingår i din prenumeration av taltidningen, eller med hjälp av en app i din mobil, surfplatta eller  via datorn.

Vanliga frågor

Du beställer taltidningen genom att fylla i vårt formulär Beställ taltidning. Du kan också ringa vårt kundcenter så hjälper vi dig.
Om du redan har en papperstidningsprenumeration i hushållet kan du komplettera den med en taltidningsprenumeration till rabatterat pris. Kostnaden för att komplettera med taltidning är då endast 10% av ordinarie pappersprenumerationspris.
Till Toppen

Prenumerationsvillkor

Vanliga frågor

Till Toppen