Förmåner

Nu hittar du dina förmåner på läsarshoppen.se

Vi har utvecklat våra förmånserbjudanden så att de blir fler och enklare att nå. Som prenumerant på Fagersta-Posten får du nu tillgång till exklusiva erbjudanden på läsarshoppen.se. Både från ditt närområde och från MittMedias övriga regioner i Sverige.

Till läsarshoppen.se

Till Toppen

Frågor och svar om Läsarshoppen

Vi har avvecklat förmånskorten för att vi ser att fler i familjen utnyttjar våra erbjudanden. Via Läsarshoppen går det lättare att erbjuda rabatter och biljetterbjudanden till alla. Familjen blir inte begränsad med ett förmånskort, print eller digitalt.
Tidigare har vi haft svårt att kunna erbjuda alla våra kunder våra erbjudanden. För att vårt spridningsområde per tidning täcker en stor geografi. Med Läsarshoppen får alla möjligheter att utnyttja erbjudanden på ett enkelt och snabbt sätt.
Du får ta del av alla dina erbjudanden via Läsarshoppen. Det är vår digitala webbshop där vi presenterar alla våra erbjudanden. Du tar del av erbjudanden genom att aktivera ditt digitala konto som prenumerant, eller skapa ett konto i Läsarshoppen om du inte är prenumerant. Du hittar enkelt till Läsarshoppen genom att gå till www.läsarshoppen.se.
Du kan logga in eller skapa ett konto direkt i kassan i Läsarshoppen. Om du får problem, ring eller mejla till vår kundservice så får du snabbast hjälp. Tel 010-709 70 00 eller skicka ett mejl till digitalsupport@mittmedia.se.
Du kommer att hitta dem först och främst i din tidning via annonser som tidigare. Du kan också gå direkt till läsarshoppen.se för att se vad som erbjuds just nu. I Läsarshoppen kan du också söka och ta del av aktuella erbjudanden från andra regioner inom MitMedias geografi - från Örnsköldsvik i norr till Askersund i söder. Du har alltså tillgång till alla våra erbjudanden.
Alla läsare har tillgång till Läsarshoppen, men vissa erbjudanden (märkta med Premium) är exklusiva för prenumeranter.
För att ta del av våra premiumerbjudanden behöver du vara prenumerant på något av våra nyhetspaket. Du får då ett digitalt konto med inloggningsuppgifter, som du sedan använder för att logga in och ta del av erbjudandena.
Om du har ett präglat betalkort från banken som inte är anslutet till Verified by Visa/MasterCard SecureCode kan du inte genomföra betalningen. Du behöver ansluta kortet hos din bank eller via din internetbank. För mer information, kontakta din bank.
Vi skickar ut fakturan för köpet senast tio dagar efter att det genomförts.
Vi levererar inom 2-7 dagar så fort vi fått biljetterna av arrangören. Dina biljetter levereras med post till den adress som du angav som leveransadress under kontaktuppgifter vid köpet.
Nej, ångerrätten gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Har du köpt biljetter av oss så är köpet bindande och vi kan inte köpa tillbaks biljetterna. I övrigt lyder Läsarshoppen under Distans- och hemförsäljningslagen, du kan läsa mer om ångerrätten på Konsumentsverkets webbplats.