Tillbaka

Information

Radannonser används för att informera om olika händelser, varor och tjänster samt för att ge allmänheten viktig information.

Här kan du som kund själv boka och betala dina annonser för en rad olika kategorier. Om du vill betala mot faktura behöver du inloggningsuppgifter till vårt gör-det-själv-system. Beställ inloggningen här ovan.
Vid fakturering tillkommer en avgift på 50 kr.

Till Toppen

Lägg in en radannons

Det händer i kyrkan (predikoturer)

Föreningsnytt

Klubbnytt

Kungörelse

Den här annonskategorin använder du för underättelser eller påbud från myndigheter exempelvis konkurser eller domar.
Pris från 22 kr/mm

Välj bokning
Hudiksvalls Tidning (fakturabetalning)
Ljusnan (fakturabetalning)
Ljusdals-Posten (fakturabetalning)
Söderhamns-Kuriren (fakturabetalning)

Kyrkligt

Meddelanden

Politiska organisationer

Den här annonskategorin använder du för att annonsera om vilka möten och träffar ni organiserar.
Pris från 3,65 kr/mm

Välj bokning
Hudiksvalls Tidning (direktbetalning)
Hudiksvalls Tidning (fakturabetalning)
Söderhamns-Kuriren (direktbetalning)
Söderhamns-Kuriren (fakturabetalning)

Radannonsering för privatpersoner

Den här annonskategorin använder du för annonsering om ex.vis hundvakt, om du söker jobb eller en vän.
Pris från 249 kr

Välj bokning
Hudiksvalls Tidning (direktbetalning)
Ljusnan (direktbetalning)
Ljusdals-Posten (direktbetalning)
Söderhamns-Kuriren (direktbetalning)

Radannonsering övriga