Förmåner

Som prenumerant på LT får du nu tillgång till exklusiva erbjudanden på läsarshoppen.se.

I Läsarshoppen hittar du förmåner och upplevelser i ditt närområde, men också från MittMedias olika regioner runt om i Sverige.

Till läsarshoppen.se

Till Toppen

Frågor och svar om Läsarshoppen

Du får ta del av alla dina erbjudanden via Läsarshoppen. Det är vår digitala webbshop där vi presenterar alla våra erbjudanden. Du kan ta del av allt genom att aktivera ditt digitala konto som prenumerant. Du hittar enkelt till Läsarshoppen genom att gå till www.läsarshoppen.se.
Du kommer att hitta dem först och främst i din tidning via annonser som tidigare. Du kan också gå direkt till läsarshoppen.se för att se vad som erbjuds just nu. I Läsarshoppen kan du också söka och ta del av aktuella erbjudanden från andra regioner inom MitMedias geografi - från Örnsköldsvik i norr till Askersund i söder. Du har alltså tillgång till alla våra erbjudanden.
För att ta del av våra premiumerbjudanden behöver du vara prenumerant på något av våra nyhetspaket. Du får då ett digitalt konto med inloggningsuppgifter, som du sedan använder för att logga in och ta del av erbjudandena.
Du kan logga in eller skapa ett konto direkt i kassan i Läsarshoppen. Om du får problem, ring eller mejla till vår kundservice så får du snabbast hjälp. Tel 010-709 70 00 eller skicka ett mejl till digitalsupport@mittmedia.se.
Om du har ett präglat betalkort från banken som inte är anslutet till Verified by Visa/MasterCard SecureCode kan du inte genomföra betalningen. Du behöver ansluta kortet hos din bank eller via din internetbank. För mer information, kontakta din bank.
Vi skickar ut fakturan för köpet senast tio dagar efter att det genomförts.
Vi levererar inom 2-7 dagar så fort vi fått biljetterna av arrangören. Dina biljetter levereras med post till den adress som du angav som leveransadress under kontaktuppgifter vid köpet.
Nej, ångerrätten gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Har du köpt biljetter av oss så är köpet bindande och vi kan inte köpa tillbaks biljetterna. I övrigt lyder Läsarshoppen under Distans- och hemförsäljningslagen, du kan läsa mer om ångerrätten på Konsumentsverkets webbplats.
Till Toppen