Tillbaka

Information

Radannonser används för att informera om olika händelser, varor och tjänster samt för att ge allmänheten viktig information.

Här kan du som kund själv boka och betala dina annonser för en rad olika kategorier. Om du vill betala mot faktura behöver du inloggningsuppgifter till vårt gör-det-själv-system. Beställ inloggningen här ovan.
Vid fakturering tillkommer en avgift på 50 kr.

Till Toppen

Lägg in en radannons

Det händer i kyrkan (predikoturer)

Föreningsnytt

Klubbnytt

Den här annonskategorin använder du för att berätta om matcher och arrangemang.
Pris från 5,30 kr/mm

Välj bokning
Östersunds Posten och Länstidningen (direktbetalning)
Östersunds Posten och Länstidningen (fakturabetalning)

Kungörelse

Den här annonskategorin använder du för underättelser eller påbud från myndigheter exempelvis konkurser eller domar.
Pris från 21,2 kr/mm

Välj bokning
Östersunds Posten och Länstidningen (fakturabetalning)
Länstidningen (fakturabetalning)
Östersunds Posten (fakturabetalning)
Tidningen Härjedalen (fakturabetalning)

Kyrkligt

Meddelanden

Radannonsering för privatpersoner

Den här annonskategorin använder du för annonsering om ex.vis hundvakt, om du söker jobb eller en vän.
Pris från 199 kr

Välj bokning
Östersunds Posten och Länstidningen (direktbetalning)
Östersunds Posten (direktbetalning)
Länstidningen (direktbetalning)
Tidningen Härjedalen (direktbetalning)

Radannonsering övriga