Vad är Plus?

Vanliga frågor

Som prenumerant på något av våra paket (Komplett, Helg, Digital eller Plus) får du tillgång till plusmärkt innehåll på alla MittMedias nyhetssajter och appar. Det innebär lokala nyheter, sport, debatt och mycket mer från 20 sajter och 24 appar, från Örnsköldsvik i norr till Askersund i söder. Lista – Här har du tillgång till plusmärkt innehåll »»

Innehåll och artiklar som är märkta med plus är exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till denna lokaljournalistik när, var och hur du vill. Är du inte kund hos oss, teckna vårt nyhetspaket Plus för endast 1 kr första månaden och få fri tillgång till hela nyhetssajten och nyhetsapp. Klicka här för att köpa Plus »»

Plus är en märkning för god lokaljournalistik. Vår plusmärkta journalistik är det unika innehållet som vi är ensamma om. Våra kunder är viktiga för oss, därför har man som kund fri tillgång till all journalistik på sajten och i nyhetsapp. Det som är exklusivt är till exempel genomarbetade unika artiklar, reportage och granskningar med tydlig lokal koppling.

Ja, i din prenumeration på våra nyhetspaket, Komplett, Helg, Digital och Plus har du fri tillgång till hela nyhetsappen. Med ditt konto loggar du enkelt in för att ta del av allt plusmärkt innehåll i appen.

Du kan ta del av våra plusmärkta artiklar och innehåll via vår nyhetssajt, nyhetsapp eller nyhetsbrev. Ser du en länk i sociala medier till en plusmärkt artikel behöver du vara kund hos oss för att läsa den.

Ja du kan ta del av våra plusmärkta artiklar direkt via din mejl i form av våra nyhetsbrev. Varje vecka skickar vi det plusmärkta innehåll som varit mest läst veckan som gått.

Nej, inte för tillfället. Men tack för ditt tips - det ska vi titta vidare på. Om det är många som efterfrågar exempelvis en sådan funktionalitet tar vi till oss det.

Du kan ta del av våra plusmärkta artiklar och innehåll via vår nyhetssajt, nyhetsapp eller nyhetsbrev. Ser du en länk i sociala medier till en plusmärkt artikel behöver du vara kund hos oss för att läsa den.

Nej, vi kommer inte att ta betalt för alla nyheter på våra sajter. Den kostnadsfria sajten innehåller framförallt händelsenyheter, polisnyheter och resultat. De nyheter du som kund kan läsa exklusivt är till exempel genomarbetade unika artiklar, reportage och granskningar. En nyhet är också att du som kund på e-tidningen kan lösa digitala korsord och sudoku direkt på skärmen.

Prenumeranter på något av våra nyhetspaket, Komplett, Helg, Digital eller Plus, har tillgång till vårt plusmärkta innehåll och artiklar på sajt och i nyhetsapp när man är inloggad. På sajt loggar du in via vår meny eller direkt i en plusmärkt artikel. Via nyhetsappen kan du på samma sätt logga in via kundikonen högst uppe till höger eller direkt i den plusmärkta artikeln. Har du loggat in sedan tidigare är du automatiskt inloggad nästa gång du besöker oss.

Många kan fortfarande läsa eller på annat sätt ta del av vår journalistik, men då handlar det om “hänt och känt”, oftast händelsenyheter som du kan hitta via andra medier. Den kostnadsfria sajten innehåller framförallt händelsenyheter, polisnyheter och resultat. Vår plusmärkta journalistik är den unika journalistiken/innehållet som vi är ensamma om - och som du som kund därför har tillgång till.

För att säga upp en prenumeration hos oss behöver du kontakta kundcenter. Du hittar kontaktuppgifter under Kontakta oss här på sajten.

Till Toppen

Jag är kund

Vanliga frågor

Du betalar för att ta del av god lokaljournalistik. Vår plusmärkta journalistik är det unika innehållet som vi är ensamma om. Du som kund är viktig för oss, därför har du också fri tillgång till all journalistik på nyhetssajten och i nyhetsapp. Det som är exklusivt är till exempel genomarbetade unika artiklar, reportage och granskningar med tydlig lokal koppling. Du kan dessutom ta del av denna lokaljournalistik i vår digitala papperstidning, e-tidningen. I den kan du lösa digitala korsord och sudokun. På läsarshoppen.se får du även exklusiva erbjudanden.

För att ta del av plusmärkt innehåll behöver du först ha ett aktiverat konto. Läs mer om att aktivera konto via länken ovan.
På nyhetssajten loggar du sedan in genom att klicka på "Logga in" i övre högra hörnet eller direkt i en plusmärkt artikel. Via nyhetsappen kan du på samma sätt logga in via "kundgubben" högst uppe till höger eller direkt i den plusmärkta artikeln. Har du loggat in sedan tidigare är du automatiskt inloggad nästa gång du besöker oss.

Om du idag har ett prenumeration där e-tidning ingår kan du inte välja bort e-tidningen. Däremot har vi lanserat nyhetspaket Plus, som innebär att du har fri tillgång till vår nyhetssajt och vår nyhetsapp. För endast 1 kr kan du prova detta paket i en månad.

Vi höjer inte priset pga Plus, utan för att vi höjer varje år. Och, höjning av priset kommer att ske vid årsskiftet, och hade skett oavsett Plusmaterial eller ej.

Journalistik kostar pengar. Men, att producera innehåll för vår nyhetssajt genererar inga extrakostnader generellt sett. Däremot kostar tryckning och distribution. Som papperstidningskund får du tillgång till hela vårt erbjudande, samtidigt som vi nu inför Plus, där den unika lokala journalistiken inte längre kan läsas gratis. Du kan på detta sättet ta del av vår lokaljournalistik även om du inte är hemma.
Har du förresten testat vår e-tidning, som är en digital kopia av papperstidningen? Även denna kan du ta med dig var du än är. I den löser du även korsord och sudoku digitalt.  Läs mer om vår e-tidning under menyvalet E-tidning här ovan.

Till Toppen

Jag vill bli kund

Vanliga frågor

Med våra nyhetspaket, Komplett, Helg, Digital och Plus, har du fri tillgång till vårt plusmärkta innehåll.  Via våra plusmärkta artiklar erbjuds du just nu att prova vårt nyhetspaket Plus för 1 kr första månaden. Detta ger dig fri tillgång till hela sajten, nyhetsappen och veckans sammanfattning av vårt plusmärkta innehåll direkt i mejlen.

Nej, däremot får du för endast 1 kr första månaden tillgång till alla plusmärkta artiklar och innehåll. Via våra plusmärkta artiklar erbjuds du just nu att prova vårt nyhetspaket Plus för 1 kr första månaden. Detta ger dig fri tillgång till hela sajten, nyhetsappen och veckans sammanfattning av vårt plusmärkta innehåll direkt i mejlen.

Ja, efter provperioden övergår din prenumeration till en tillsvidareprenumeration enligt ordinarie prislista och dras varje månad från ditt kreditkort. Vill du avsluta din prenumeration, kontakta vårt kundcenter. Kontaktuppgifter hittar du på vår kundcentersajt under “Kontakta oss”.

Då ska du välja Plus. Via våra plusmärkta artiklar erbjuds du just nu att prova vårt nyhetspaket Plus för 1 kr första månaden. Detta ger dig fri tillgång till hela sajten, nyhetsappenen och veckans sammanfattning av vårt plusmärkta innehåll direkt i mejlen.

Med ett registrerat konto har du tillgång till läsarlistor samt alla våra erbjudanden i läsarhoppen.se. Vi kommer snart att erbjuda fler funktionaliteter, som till exempel nyhetsbrev och personaliserat innehåll, kopplat till ditt konto. Vårt nyhetspaket Plus ger dig tillgång till vårt plusmärkta innehåll. Via våra plusmärkta artiklar erbjuds du just nu att prova vårt nyhetspaket Plus för 1 kr första månaden. Detta ger dig fri tillgång till hela sajten, nyhetsappen och veckans sammanfattning av vårt plusmärkta innehåll direkt i mejlen.

Till Toppen

Betalningsalternativ

Vanliga frågor

Plus 1 kr kan du köpa enkelt och smidigt med Klarnas betallösning, oavsett om du köper via din dator, mobil eller läsplatta. Det ger dig möjlighet att välja mellan kreditkort, faktura, samlat på ditt Klarna konto eller banköverföring. Välj det betalalternativ som passar dig bäst.

Idag kan du inte köpa vårt nyhetspaket plus direkt via vår nyhetsapp. Vi jobbar med att lösa detta och kommer under hösten lansera en betallösning även via våra nyhetsappar. På vår nyhetssajt tecknar du snabbt och enkelt ditt nyhetspaket Plus som sedan ger dig fri tillgång till hela vår nyhetsapp med samma inloggningsuppgifter.