Vanliga frågor om Plus

Med våra nyhetspaket, Komplett, Helg, Digital och Plus, har du fri tillgång till vårt plusmärkta innehåll.  Via våra plusmärkta artiklar erbjuds du just nu att prova vårt nyhetspaket Plus för 1 kr första månaden. Detta ger dig fri tillgång till hela sajten, nyhetsappen och veckans sammanfattning av vårt plusmärkta innehåll direkt i mejlen.

Nej, däremot får du för endast 1 kr första månaden tillgång till alla plusmärkta artiklar och innehåll. Via våra plusmärkta artiklar erbjuds du just nu att prova vårt nyhetspaket Plus för 1 kr första månaden. Detta ger dig fri tillgång till hela sajten, nyhetsappen och veckans sammanfattning av vårt plusmärkta innehåll direkt i mejlen.

Ja, efter provperioden övergår din prenumeration till en tillsvidareprenumeration enligt ordinarie prislista och dras varje månad från ditt kreditkort. Vill du avsluta din prenumeration, kontakta vårt kundcenter. Kontaktuppgifter hittar du på vår kundcentersajt under “Kontakta oss”.

Nej, inte för tillfället. Men tack för ditt tips - det ska vi titta vidare på. Om det är många som efterfrågar exempelvis en sådan funktionalitet tar vi till oss det.

Du kan ta del av våra plusmärkta artiklar och innehåll via vår nyhetssajt, nyhetsapp eller nyhetsbrev. Ser du en länk i sociala medier till en plusmärkt artikel behöver du vara kund hos oss för att läsa den.

Nej, vi kommer inte att ta betalt för alla nyheter på våra sajter. Den kostnadsfria sajten innehåller framförallt händelsenyheter, polisnyheter och resultat. De nyheter du som kund kan läsa exklusivt är till exempel genomarbetade unika artiklar, reportage och granskningar. En nyhet är också att du som kund på e-tidningen kan lösa digitala korsord och sudoku direkt på skärmen.

Prenumeranter på något av våra nyhetspaket, Komplett, Helg, Digital eller Plus, har tillgång till vårt plusmärkta innehåll och artiklar på sajt och i nyhetsapp när man är inloggad. På sajt loggar du in via vår meny eller direkt i en plusmärkt artikel. Via nyhetsappen kan du på samma sätt logga in via kundikonen högst uppe till höger eller direkt i den plusmärkta artikeln. Har du loggat in sedan tidigare är du automatiskt inloggad nästa gång du besöker oss.

Många kan fortfarande läsa eller på annat sätt ta del av vår journalistik, men då handlar det om “hänt och känt”, oftast händelsenyheter som du kan hitta via andra medier. Den kostnadsfria sajten innehåller framförallt händelsenyheter, polisnyheter och resultat. Vår plusmärkta journalistik är den unika journalistiken/innehållet som vi är ensamma om - och som du som kund därför har tillgång till.

För att ta del av plusmärkt innehåll behöver du vara inloggad på sajten eller i appen. Läs mer och skapa inloggningsuppgifter via länken ovan.
På nyhetssajten loggar du sedan in genom att klicka på "Logga in" i övre högra hörnet eller direkt i en plusmärkt artikel. Via nyhetsappen kan du på samma sätt logga in via "kundgubben" högst uppe till höger eller direkt i den plusmärkta artikeln. Har du loggat in sedan tidigare är du automatiskt inloggad nästa gång du besöker oss.