Tillbaka

Information

Priserna nedan gäller när du själv skapar din annons och betalar via vår självbetjäning. Vänder du dig till vårt kundcenter för att få hjälp med bokningen tillkommer en hanteringskostnad samt en fakturaavgift på 50 kr.
Bokningsstopp
Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger såsom Påsk, 1 maj, Kristi himmelfärds dag, Nationaldagen, Midsommar, All helgona-helgen och vid jul-, nyår och trettondedagshelgerna.

Till Toppen

Boka familjeannons

Bröllop och Vigsel/Vigda

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har eller ska gifta dig. För dig som ska gifta dig erbjuder vi en textannons utan bild och för dig som har gift dig har vi fem varianter; en textannons utan bild och sedan fyra olika varianter med bild.
Pris från 150 kr

Boka din annons

Dagens ros

Den här annonskategorin använder du när du vill uppmärksamma någon som förtjänar det med en blomma, exvis den som hittade din plånbok, hjälpte dig vid olyckan
Vill du tacka för den trevliga resan, festen, arrangemanget, bästa skolan, äldreboendet m.m hänvisar vi till annonskategorin Tack.
Pris från 50 kr

Boka din annons

Familjebilden

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag. Vi har fyra olika varianter att välja mellan.
Pris från 115 kr

Boka din annons

Födda och Välkommen till världen

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Du väljer kategorin Födda om du vill publicera din annons utan bild i tidningen. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild. Båda annonskategorierna publiceras direkt efter godkännande från oss på webben. Vi har två olika varianter att välja på.
Pris från 150 kr

Boka din annons med bild
Boka din annons utan bild

Förlovade

Den här annonskategorin använder du som har förlovat dig och vill berätta om det i tidningen. Du väljer själv om du vill ha bild.
Pris från 150 kr

Boka din annons

Grattis

Den här annonskategorin använder du för att gratulera någon till nytt jobb, körkortet, examen och födelsedagen. Du har tre olika varianter att välja mellan.
Pris från 75 kr

Boka din annons

Hälsningar

Den här annonskategorin använder du för hälsningar på Alla hjärtans dag, mors dag, vid skolavslutningen, fars dag m.m.
Pris från 39 kr

Boka din annons

Jubileumsbröllop

Den här annonskategorin använder du som vill fira eller gratta till en bröllopsdag. Du har fyra olika varianter att välja mellan
Pris från 115 kr

Boka din annons

Tack

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild. Denna annonskategori hör till det som ska firas.
Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.
Pris från 150 kr

Boka din annons

Uppvaktning

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till fest eller vill undanbe dig uppvaktning. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.
Pris från 150 kr

Boka din annons

Dödsannonser, Sorgtack och Till minne

Hedra dina nära och kära med en annons. Vi ser helst att du vänder dig till en begravningsbyrå för denna typ av annonser, men du är självklart välkommen att beställa här.

Beställ annons
Till Toppen