Gör det själv

Läsarshoppen

På läsarshoppen.se hittar du massor av prisvärda erbjudanden. Som kund hos oss och med en aktiv prenumeration får du dessutom tillgång till exklusiva premiumerbjudanden, särskilt utvalda just för dig.

Vanliga frågor

För att ta del av våra premiumerbjudanden behöver du vara prenumerant på något av våra nyhetspaket. Du får då ett digitalt konto med inloggningsuppgifter, som du sedan använder för att logga in och ta del av erbjudandena.
Om du har ett präglat betalkort från banken som inte är anslutet till Verified by Visa/MasterCard SecureCode kan du inte genomföra betalningen. Du behöver ansluta kortet hos din bank eller via din internetbank. För mer information, kontakta din bank.
Vi skickar ut fakturan för köpet senast tio dagar efter att det genomförts.
Vi levererar inom 2-7 dagar så fort vi fått biljetterna av arrangören. Dina biljetter levereras med post till den adress som du angav som leveransadress under kontaktuppgifter vid köpet.
Vår läsarshopp lyder under Distans- och hemförsäljningslagen och du kan läsa mer om ångerrätten på Konsumentsverkets webbplats. Observera! Ångerrätten gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Har du köpt biljetter av oss så är köpet bindande och vi kan inte köpa tillbaks biljetterna.
Till Toppen