Tillbaka

Aktivera konto

Gör så här:

1. Klicka på den gröna länken nedan.
2. Du skickas då vidare till en ny sida där du får fylla i ditt personnummer och postnummer.
4. Klicka på ”Ok, fortsätt”
5. På nästa sida, fyll i din epostadress och önskat lösenord.
6. Kryssa i att du accepterar användarvillkoren
7. Klicka på ”Aktivera konto och logga in”.

Aktivera ditt konto här!

Om du inte aktiverar om ditt konto kommer du inte kunna logga in, då dina gamla inloggninsuppgifter har slutat att fungera. När du aktiverat om ditt konto och bytt lösenord kan du:
• fortsätta läsa e-tidningen via din webbläsare
• göra dina prenumerationsändringar såsom uppehåll och adressändring
• boka dina gratisannonser
Det nya systemet känner tyvärr inte igen dina gamla inloggningsuppgifter och du måste först aktivera dina uppgifter i det nya. Sedan kan du logga in som vanligt med din e-postadress och ditt nya lösenord.
Kundnumret hittar du på ditt förmånskort, på en faktura eller så kan du få reda på det genom att kontakta kundcenter. Du kan välja att aktivera ditt konto med ditt kundnummer, men du kan också göra det via ditt personnummer. Var noga med att den person i hushållet som aktiverar är den som står på prenumerationen om ni väljer att aktivera med personnummer.
Om du har problem med att aktivera ditt konto eller har frågor som rör aktiveringen eller att logga in, är du välkommen att höra av dig till vårt kundcenter. Ring 021-19 90 00 eller mejla till kundcenter@vlt.se.