Läs Aftonbladets e-tidning varje dag för bara 29 kr/månad

Aftonbladet e-tidning

Från 19 juni 2018 kan du som är prenumerant på någon av våra nyhetspaket Komplett, Helg eller Digital läsa Aftonbladets e-tidning varje dag för bara 29 kronor extra i månaden!

För mindre än en krona per dagen kan du teckna ett tilläggspaket som ger dig tillgång till Aftonbladets e-tidning varje dag, inklusive Sportbladet.

Aftonbladets e-tidning finns varje morgon från klockan 6 i din e-tidningsapp, där du kan läsa den i surfplatta eller mobil. Du hittar den också om du går in på E.tidningen i din webbläsare från nyhetssajten. (Scrolla längst ner för att hitta tilläggspaketet)

Logga in och beställ här – för bara 29 kronor i månaden!

Du betalar med kort och tilläggsprenumerationen gäller tills vidare. Avgiften dras varje månad från ditt kort. Du kan säga upp din tilläggsprenumeration när du vill genom att logga in på ”Mitt konto”

Så hittar du Aftonbladet i din e-tidningsapp

Aftonbladets tilläggspaket ligger längst ner i e-tidningens bokhylla, under huvudtidningen och bilagorna. Scrolla ner till botten så hittar du Aftonbladet.

Aftonbladet e-tidning
Filmen visar hur der ser ut i Arbetarbladets app för iphone. Det fungerar på liknande sätt i alla våra e-tidningar. Scrolla ner till botten så hittar du Aftonbladets e-tidning, som du kan läsa när du har köpt tilläggspaketet.
Just nu får du även läsa Sportbladets tre VM-magasin som extra bonus i ditt tilläggspaket.