Guide till finesserna i nya e-tidningen

E-tidningen har förändrats. Vilka finesser finns i nya plattformen?
Mittmedia byter under hösten 2018 teknisk plattform för alla våra e-tidningar.
Från 15 september 2018 kan du använda den nya plattformen när du läser e-tidningen via webbläsaren.
Du som läser e-tidningen via våra e-tidningsappar för Android och IOS får ta del av den nya plattformen senare under hösten när vi uppdaterar våra e-tidningsappar.
Klicka här för att ta dig till vår e-tidningssida »»»