Härlig och fullmatad sommarkryssbilaga– bara för dig som läser e-tidningen!

Nu kan du som är prenumerant på vårt komplett, helg eller digitalpaket ta del av 18 sidor fullmatade med kryss och knåp i vår rykande färska digitala sommarkryssbilaga. Perfekt för lata sommardagar! Sommarkryssbilagan finns bara digitalt, och du hittar den på samma ställe som du läser e-tidningen. Logga in och börja kryssa direkt!

Inte kommit igång med e-tidningen? Så här gör du:

Läs e-tidningen via nyhetssajten
1. Gå in på din nyhetssajt och klicka på ”E-tidning” längst upp i menyn. Hitta alla e-tidningar här.
2. Klicka på den e-tidning du vill läsa.
3. Logga in med samma inloggningsuppgifter som till ditt konto. Saknar du inloggningsuppgifter? Klicka på ”Ny användare” och följ instruktionerna.
4. Klart. Trevlig läsning!

Läs e-tidningen via vår app
1. Sök på  “e-tidning [din tidning)” i App Store eller Google Play och ladda ner appen gratis.
2. Öppna e-tidningsappen och klicka på e-tidningen.
3. Logga in med de inloggningsuppgifter du valde till ditt konto på arbetarbladet.se.
4. Klicka på den e-tidning du vill läsa.
5. Klart. Trevlig läsning!