Läs lokala nyheter från nästan hela Sverige

Sveriges lokalnyheter är en del av Mittmedia. Det är också namnet på ett samarbete som ger dig tillgång till nyheter från nästan hela Sverige. Som prenumerant på ett av våra paket kan du läsa lokala nyheter från Skellefteå i norr till Markaryd i söder på fler än 40 sajter och appar – helt utan extra kostnad.

Välkommen att upptäcka mer av nyhetssverige tillsammans med oss!

Logga in – läs!

Allt du behöver göra för att börja läsa nyheter från andra sajter är att skapa ett konto och logga in på en sajt eller en app som ingår i samarbetet. Använd samma e-postadress som på http://www.mittmedia.se/ Du hittar alla appar och sajter som du har tillgång till på sverigeslokalnyheter.se