Ny version av e-tidningsappen för Apple-enheter

Det nya översiktsläget gör det lätt att hoppa mellan tidningens olika sidor.

Uppdatering: Ytterligare en ny version av IOS-appen (8.4.5) finns i AppStore från 14 december 2019. Den innehåller diverse buggfixar framför allt för äldre versioner av IOS.

Den 5 december 2019 lanserades en ny version av e-tidningsappen för Apple-enheter (Ipad och Iphone).

I den nya versionen – som har nummer 8.4.1 – hittar du följande spännande uppdateringar:

– Efter månader av hårt arbete släpper vi nu en ny tidningsläsare för att göra läsupplevelsen ännu bättre.

– Dessutom har vi nu en helt ny översikt för tidningens alla sidor. Ni hittar den längst nere i vänstra hörnet inne i tidningsläsaren.

– Sist men inte minst har vi designat om filtret i arkivet. Nu är det både snyggare och enklare att filtrera fram det du söker!

– Som en bonus har vi också möjliggjort läsning i landskap på iPhone.

– Och som alltid annars har vi även en rad buggfixar och förbättringar!

Tack för att du använder vår e-tidningsapp!

Läs mer om e-tidningsappen för IOS-enheter – se hur det nya översiktsläget fungerar

Så uppdaterar du din e-tidningsapp

Läs mer om e-tidningen