Ny version av e-tidningsappen - anpassad för iOS 13

Uppdatering: 28 oktober 2019 släpptes ytterligare en ny version av e-tidningsappen med version 8.2.7.

Den 7 oktober 2019 släpptes en ny version av e-tidningsappen för iOS-enheter (iPad och iPhone). Den nya versionen har nummer 8.1.2.

Den nya versionen har framfört allt en rad buggfixar och anpassningar för Apples senaste version av operativsystemet (iOS 13).