Nya e-tidningsappar i november-december

Under november-december 2018 rullar vi ut Mittmedias nya e-tidningsappar för Android och IOS.

Du som redan har e.tidningsappen installerad får oftast helt automatiskt den nya versionen till din surfplatta eller mobil.

Men om du har automatisk uppdatering avstängd kan du behöva uppdatera själv.

När du fått den nya appen till din enhet behöver du logga in på nytt med din e-postadress och lösenord.

Läs mer:

Behöver du hjälp att uppdatera appen? Läs mer här.

Behöver du hjälp med inloggning? Läs mer här.

Så funkar nya e-tidningsappen för Android.

Så funkar nya e-tidningsappen för IOS (ipad, iphone)

Fler frågor och svar om e-tidningarna

Här hittar du alla våra e-tidningar

Preliminära datum för utrullning av nya e-tidningsapparna:
6 november:
Arbetarbladet

12 nov:
Gefle Dagblad, Dala-Demokraten

19 nov:
Sundsvalls Tidning, Örnsköldsviks Allehanda, Tidningen Ångermanland, Nynäshamns Posten

21 nov:
Östersunds-Posten, Länstidningen Östersund, Tidningen Härjedalen

26 nov:
Nerikes Allehanda, Ljusnan, Ljusdals-Posten, Söderhamns-Kuriren, Hudiksvalls Tidning

28 nov:
Mora Tidning, Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnes Tidning, Avesta Tidning

3 dec:
Fagersta-Posten, Sala Allehanda, Bärgslagsbladet, Arboga Tidning, VLT, Norrtelje Tidning, Länstidningen Södertälje