Problem med "vita sidor" i vissa e-tidningsappar

En del av våra användare rapporterar att e-tidningsappen för Android är “helt vit” efter senaste uppdateringen. När man startar appen så visas inga tidningar utan bara en helt vit sida.

Man hittar dock alltid senaste tidningen genom att trycka på “Arkiv”.

Ibland kan man lösa problemet genom att radera appen och ladda hem den på nytt från Google Play.

Det kan också hjälpa att gå in och rensa lagringen i enhetens allmänna inställningar. Gå till Inställningar -> Appar -> välja din e-tidningsapp -> Lagring.  Tryck på “Rensa data” och “Töm cache”.  Efter en rensing behöver du logga in på nytt i appen.

Vår appleverantör undersöker problemet som drabbar vissa Android-användare.