Upplever du tekniska problem i e-tidningen?

I en tidigare undersökning fick vi synpunkter på att nya e-tidningen fungerar mindre bra för vissa användare, speciellt i vissa modeller med Android.

Vi har i februari 2019 släppt uppdateringar för våra e-tidningsappar som åtgärdar många problem.

Det finns många olika versioner av surfplattor, mobiler och webbläsare och vi behöver hjälp med att kartlägga i vilka typer av enheter som problem uppträder.

Vi är tacksamma om du skickar in en felrapport om du upplever problem med e-tidningen i just din enhet.

Har du Samsung-surfplatta – läs detta först!

Har du problem att logga in? – läs detta först!

Är e-tidningen långsam? – läs detta först

Skicka felrapport här