Välkommen till kundservice

för Tidningen Ångermanland, Örnsköldsviks Allehanda och allehanda.se

Gäller det gratistidningen Hela Ö-vik? Här hittar du mer info och kontaktuppgifter

Vill du bli kund? Läs om våra erbjudanden

Är du redan kund? Logga in för att få snabbast möjliga service.

Vad bra att du är inloggad! Nu kan du göra många ärenden själv!

.only-mobile{display: none;} .only-mobile ul li a{font-size: 110%; line-height: 1.8em;} @media only screen and (max-width: 750px) { .only-mobile{display: block; border-top: 4px solid #0275d8; border-bottom: 2px solid #0275d8; padding: 10px 0px 10px 0px;} }

Våra avdelningar som du alltid når från menyn längst upp till höger:

Sänd alla mammor
en hälsning

Istället för ett möte kan ni hälsa till älskade mammor, mormor, farmor, svärmor med en annons i tidningen. Med rabattkod bokar du till halva priset
› Välj kategorin Grattis eller Familjebilden!

Läs 28 e-tidningar - när du vill, var du vill

› Kom igång med e-tidningen –  ladda ner app eller läs på webben. Så loggar du in, så använder du appen.
› Läs alla 28 dagstidningar som e-tidning – ingår i din prenumeration – gäller privatkunder på Komplett, Helg, Plus Premium (f.d. Digital), Bandypuls.

Vill du köpa lösnummer? Här hittar du våra återförsäljare - kartor

› Vill du köpa lösnummer av papperstidningen? Här hittar du alla återförsäljare av din lokaltidning – interaktiva kartor.
› Vill du köpa digitalt lösnummer att ladda ner? Här kan du ladda ner tidningar i pdf-format.

”Det bara krånglar, vad ska jag göra?"

› Krånglar det när du ska använda e-tidningen och andra digitala tjänster? Här är en enkel steg-för-steg-guide där du själv får tips om hur du kan lösa vanliga problem.

Läsarshoppen

Hittar du inte det du letar efter?