Välkommen till kundservice

för Tidningen Ångermanland, Örnsköldsviks Allehanda och allehanda.se

Vill du bli kund? Läs om våra erbjudanden

Är du redan kund? Logga in för att få snabbast möjliga service.

Här har vi alltid öppet och aldrig kö.

Som inloggad kan du göra många ärenden själv!

Vill du köpa lösnummer? Här hittar du våra återförsäljare - kartor

Vill du köpa lösnummer av papperstidningen? Här hittar du alla återförsäljare av din lokaltidning – interaktiva kartor.

Vill du köpa digitalt lösnummer att ladda ner? Här kan du ladda ner tidningar i pdf-format.

”Det bara krånglar, vad ska jag göra?"

Krånglar det när du ska använda e-tidningen och andra digitala tjänster? Här är en enkel steg-för-steg-guide där du själv får tips om hur du kan lösa vanliga problem.

Annonsera i tidningen och på internet

Sätt in familjeannons i tidningen och på internet – gör det själv med rabatt för prenumeranter

Läs e-tidningen - när du vill, var du vill

Kom igång med e-tidningen –  ladda ner app eller läs på webben. Så loggar du in, så använder du appen.

Läsarshoppen

Hittar du inte det du letar efter?