Allt som vanligt när Digitalpaketet byter namn till Plus Premium

Som prenumerant på Digitalpaketet kan du läsa massor av små och stora lokala nyheter när det passar dig bäst – när och var du vill. Nu byter vi namn på Digitalpaketet och du som är befintlig prenumerant behöver inte göra någonting. Med Plus Premium kan du fortsätta ta del av allt det som händer nära dig på sajten, i appen eller i e-tidningen.

Nytt namn samma innehåll – detta ingår i nyhetspaket Plus Premium:

• Allt plusmärkt innehåll på sajten
  • E-tidningen (en digital version av tidningen)
  • Tillgång till Mittmedias alla 28 dagstidningar som e-tidning
  • Allt innehåll på närmare 40 sajter och appar som ingår i Mittmedia och sverigeslokalnyheter.se
  • Korsord och sudoku
  • Exklusiva erbjudanden på läsarshoppen.se
  • Allt innehåll på Bandypuls och Hockeypuls