Ny version av e-tidningsappen för iOS

Den 2 juli släpptes en ny version av e-tidningsappen för iOS-enheter (iPad och iPhone). Den nya versionen har nummer 8.0.5.

Den nya versionen har bland annat automatisk nedladdning av tidningar. Läs mer om hur automatisk nedladdning fungerar.

Övriga nyheter i version 8.0.5:

• Helt ny inställningssida;
    Stöd för egen upprensning av utgåvor där kunder kan välja eget datumintervall
  • Stöd för att skicka felkod från appen för att förenkla felsökningar.
  • Fix för att startan ibland inte kunde visa specifika utgåvor
    Stöd för att visa varning när automatisk nedladdning är påslagen och användare tvångsavslutar appen
    Standardval för upprensning av utgåvor sätts till 7 dagar när appen uppdateras
  • Diverse mindre buggfixar och optimeringar