Välj en annonskategori nedan och fortsätt till bokningen för att sätta in din annons i Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda samt nyhetssajten Allehanda.se

Annonsering för dig som är inloggad kund

Här annonserar du som är inloggad kund. Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar – under familj annonserar du gratis! Välj lokus.se om du vill sälja bilen, fritidshuset eller cykeln – här annonserar du som prenumerant från halva priset.

Familjeannonser

Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar med en familjeannons i Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda samt på nyhetssajten Allehanda.se.

Lokus.se - köp&sälj för privatpersoner

Köp och sälj dina prylar, din bil eller båt, din bostad eller berätta om din loppis – på lokus.se når du miljontals läsare. Välj TÅ om du vill ha din lokusannons i Tidningen Ångermanland och ÖA om du vill ha annonsen i Örnsköldsviks Allehanda.

Radannonser
(betala mot faktura)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Kyrkligt, Föreningar, Motor och Varor&Tjänster. Som företag och organisation kan du boka annonser mot faktura här.

Företagsannonser

Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt på allehanda.se och i våra tidningar Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda.

Radannonser
(betala direkt)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Det händer i kyrkan/Kyrkligt, Föreningsnytt och Varor&Tjänster. Under Allmänt annonserar du om hundvakt eller om du söker jobb.