Välj en annonskategori nedan och fortsätt till bokningen för att sätta in din annons i Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda samt nyhetssajten Allehanda.se

Priserna här gäller när du själv skapar din annons och betalar via vår självbetjäning. Vänder du dig till vårt kundcenter för att få hjälp med bokningen gäller en annan prislista samt en fakturaavgift på 50 kr.

Bokningsstopp: Vårt ordinarie bokningsstopp är två dagar före införandedagen kl 12 om du inte bokar själv här och kl 14 om du använder vår självbetjäning. Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.
Våra tider för jul-, nyår och trettondagshelgerna hittar du här »»»

Annonsering för dig som är inloggad kund

Här annonserar du som är inloggad kund. Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar – under familj annonserar du gratis! Välj lokus.se om du vill sälja bilen, fritidshuset eller cykeln – här annonserar du som prenumerant från halva priset.

Familjeannonser

Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar med en familjeannons i Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda samt på nyhetssajten Allehanda.se.

Lokus.se - köp&sälj för privatpersoner

Köp och sälj dina prylar, din bil eller båt, din bostad eller berätta om din loppis – på lokus.se når du miljontals läsare. Välj TÅ om du vill ha din lokusannons i Tidningen Ångermanland och ÖA om du vill ha annonsen i Örnsköldsviks Allehanda.

Företagsannonser

Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt på allehanda.se och i våra tidningar Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda.

Radannonser
(betala mot faktura)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Kyrkligt, Föreningar, Motor och Varor&Tjänster. Som företag och organisation kan du boka annonser mot faktura här. OBS! För att kunna boka annons behöver du ha en särskild annonsinloggning. Beställ inloggning här

Radannonser
(betala direkt)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Kyrkligt, Föreningsnytt och Varor&Tjänster. Under Allmänt annonserar du om hundvakt eller om du söker jobb.