Gratisbokning för dig som är kund

Här nedan bokar du som är inloggad kund på Tidningen Ångermanland eller Örnsköldsviks Allehanda familjeannonser helt gratis.
Din annons publiceras på allehanda.se och i den tidning du valt samt på familj.se.

Bokningsstopp. Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.

Bröllop
i Tidningen
Ångermanland

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har gift dig. Det finns fem olika storlekar att välja mellan. I webbannonsen kan du lägga in upp till fem bilder samt en videolänk.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Bröllop
i Örnsköldsviks
Allehanda

De här annonskategorierna vänder sig till dig som har gift dig. Det finns fem olika storlekar att välja mellan. I webbannonsen kan du lägga in upp till fem bilder samt en videolänk.

• Boka din annons på allehanda.se och  i Örnsköldsviks Allehanda »»

Dagens ros
i Tidningen
Ångermanland

Under Dagens ros kan du tacka dem som hjälpt dig vid olyckan, de som hittade den tappade plånboken, hälsningar till personal på vårdinrättningar och skolor samt kärleksfulla ord utan någon som helst särskild anledning. Vi har två olika storlekar.
Vi hänvisar till kategorin Tack när du vill tacka för evenemanget, resan, middagen, sponsringen, uppvaktningen, den fina omvårdnaden på äldrehemmet och butiker och firmor som gjort något bra m.m.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Dagens ros
i Örnsköldsviks
Allehanda

Under Dagens ros kan du tacka dem som hjälpt dig vid olyckan, de som hittade den tappade plånboken, hälsningar till personal på vårdinrättningar och skolor samt kärleksfulla ord utan någon som helst särskild anledning. Vi har två olika storlekar.
Vi hänvisar till kategorin Tack när du vill tacka för evenemanget, resan, middagen, sponsringen, uppvaktningen, den fina omvårdnaden på äldrehemmet och butiker och firmor som gjort något bra m.m.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Familjebilden
i Tidningen
Ångermanland

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Familjebilden
i Örnsköldsviks
Allehanda

Den här annonskategorin använder du när du vill berätta om släktträffen, dopet/namngivningen, ett generationsmöte eller bara en trevlig dag.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Välkommen
till världen
i Tidningen
Ångermanland

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Du väljer kategorin Födda om du vill publicera din annons utan bild i tidningen. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild. Vi har två olika varianter att välja på.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Välkommen
till världen
i Örnsköldsviks
Allehanda

Den här annonskategorin använder du som vill berätta om att ni har fått barn eller barnbarn. Välj kategorin Välkommen till världen om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen i en annons med bild både i tidningen och på allehanda.se. Vi har två olika varianter att välja på. I webbannonsen kan du lägga in upp till fem bilder samt en videolänk.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Förlovning
i Tidningen
Ångermanland

Har ni eller ska ni förlova er? Berätta om den lyckliga händelsen i en annons, med eller utan bild, i tidningen.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Förlovning
i Örnsköldsviks
Allehanda

Har ni eller ska ni förlova er? Berätta om den lyckliga händelsen i en annons, med eller utan bild, i tidningen.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Grattis
i Tidningen
Ångermanland

Gratulera någon på födelsedagen, en kamrat som fått nytt jobb, en syster som tagit körkort eller en bästa vän som tar examen. Det finns många tillfällen då man vill gratulera någon! Vi har två olika storlekar att välja mellan.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Grattis
i Örnsköldsviks
Allehanda

Gratulera någon på födelsedagen, en kamrat som fått nytt jobb, en syster som tagit körkort eller en bästa vän som tar examen. Det finns många tillfällen då man vill gratulera någon! Vi har två olika storlekar att välja mellan.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Jubileumsbröllop
i Tidningen
Ångermanland

Den här annonskategorin använder du som vill fira en bröllopsdag. Du har fem olika storlekar att välja mellan.
Namn på bröllopsdagar

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Jubileumsbröllop
i Örnsköldsviks
Allehanda

Den här annonskategorin använder du som vill fira en bröllopsdag. Du har fem olika storlekar att välja mellan.
Namn på bröllopsdagar

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Tack
i Tidningen
Ångermanland

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild. Denna annonskategori hör till det som ska firas eller uppmärksammas.
Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Tack
i Örnsköldsviks
Allehanda

Tacka för den fina uppvaktningen, det lyckade evenemanget, den trevliga resan, den generösa sponsringen eller den härliga personalen på äldreboendet. Du kan välja att annonsera med eller utan bild. Denna annonskategori hör till det som ska firas eller uppmärksammas.
Tack i samband med dödsfall hänvisar vi till annonskategorin Sorgtack.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Uppvaktning
i Tidningen
Ångermanland

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till uppvaktning eller vill undanbe dig uppvaktning på din bemärkelsedag. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Uppvaktning
i Örnsköldsviks
Allehanda

Den här annonskategorin använder du som vill bjuda in till uppvaktning eller vill undanbe dig uppvaktning på din bemärkelsedag. Du kan välja att annonsera med eller utan bild.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Födda
i Tidningen
Ångermanland

Har ni fått ett nytillskott i familjen. Den här kategorin använder du om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen på vår nyhetssajt samt i den tryckta tidningen med en enkel textannons. I webbannonsen kan du lägga in upp till fem bilder och länka till en video.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Födda
i Örnsköldsviks
Allehanda

Har ni fått ett nytillskott i familjen. Den här kategorin använder du om du vill berätta om den lyckliga tilldragelsen på vår nyhetssajt samt i den tryckta tidningen med en enkel textannons. I webbannonsen kan du lägga in upp till fem bilder och länka till en video.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»

Vigsel/Vigda
i Tidningen
Ångermanland

Den här annonskategorin vänder sig till dig som ska eller har gift dig. Tidningsannonsen är utan bild, men på webben kan du lägga in upp till fem bilder samt en video. Vill du ha en annons i tidningen med bild ber vi dig använda kategorin Bröllop.

• Boka din annons på allehanda.se och i Tidningen Ångermanland »»

Vigsel/Vigda
i Örnsköldsviks
Allehanda

Den här annonskategorin vänder sig till dig som ska eller har gift dig. Tidningsannonsen är utan bild, men på webben kan du lägga in upp till fem bilder samt en video. Vill du ha en annons i tidningen med bild ber vi dig använda kategorin Bröllop.

• Boka din annons på allehanda.se och i Örnsköldsviks Allehanda »»