Läs e-tidningen!

Med e-tidningen kan du fortsätta den goda vanan med nyheterna, korsord och sudoku var du än befinner dig: till morgonkaffet, på utflykten eller under långresan. Den är en digital version av papperstidningen och ingår i nyhetspaketen Komplett, Helg och Digital.

Den är enkel att ladda ned och bläddra i på datorn, surfplattan eller i mobilen.
Bäst är läsupplevelsen i vår e-tidningsapp.

Du når e-tidningarna för TÅ (Tidningen Ångermanland) och ÖA (Örnsköldsviks Allehanda) i webbläsaren genom att gå via den här länken på allehanda.se.

Där kan du också ladda hem våra e-tidningsappar till surfplatta och mobil.

Så fungerar läsläget i e-tidningen

Läsläget eller artikelläget är en ny funktion som vi infört i ett antal e-tidningar.

Se filmen om hur läsläget fungerar: