Var hittar jag appen för e-tidningen?

Du kan läsa tidningen digitalt genom att ladda hem e-tidningsappen till din surfplatta eller mobil. När du laddat hem appen behöver du logga in med ditt användarnamn och lösenord.

Appen finns både för Android och IOS.

Ladda hem den app du har din tidningsprenumeration i. Som prenumerant på antingen ÖA eller TÅ kan du läsa båda i din app.

Örnsköldsviks Allehanda e-tidning (ÖA)

Hämta i App Store

Hämta Örnsköldsviks Allehanda e-tidning i App Store (IOS)

Ladda ned på Google Play

Hämta Örnsköldsviks Allehanda e-tidning från Google Play (Android)

Tidningen Ångermanland e-tidning (TÅ)

Tidningen Ångermanland e-tidning

Hämta i App Store

Hämta Tidningen Ångermanland e-tidning i App Store (IOS)

Ladda ned på Google Play

Hämta Tidningen Ångermanland e-tidning från Google Play (Android)