Hjälp och info om e-tidningen

Vanliga frågor och svar om e-tidningen

Så loggar du in för att läsa e-tidningen

Så fungerar nya e-tidningsplattformen – läs om de nya funktionerna

Ny e-tidningsapp för Android – så funkar den

Ny e-tidningsapp för IOS – så funkar den

E-tidningen är som vanliga papperstidningen fast i digitalt format. Du kan läsa den på dator, surfplatta och i mobil. I webbläsaren eller genom att ladda hem en app till surfplatta eller mobil.

Från 15 september 2018 ligger webbversionen av e-tidningen på en ny modernare plattform med snabbare zoom med piltangenter, bättre läsläge där du kan själv välja textstorlek och typsnitt, artikellista för snabb tillgång, delning och utskrift, snabb sökning i arkivet – och talsyntes.

Så funkar webbversionen av nya e-tidningen

Under november-december 2018 rullas de nya e-tidningsapparna ut för Android och IOS. Läs om de nya apparna.

Du behöver logga in med ditt digitala konto för att läsa e-tidningen.  Läs om hur du loggar in.

Dagens tidning kan du läsa redan från strax efter klockan 1 på natten. Och äldre tidningar har du tillgång till via arkivet.

I senaste versionen av vår e-tidningsplattform finns en “bokhylla” där du även kan hitta bilagor och ibland fler e-tidningar som du kan läsa.

Du som är prenumerant kan köpa Aftonbladets e-tidning som tilläggspaket för bara 29 kronor i månaden. Läs mer här om tilläggspaketet.

För att läsa i webbläsaren kan du gå till allehanda.se och trycka på länken “E-tidning”.

För att ladda hem e-tidningsappen kan du gå till den här länken och därfrån vidare till AppStore (för Apple-enheter) eller Google Play (för Android-enheter).

För att prenumerera, läs om våra nyhetspaket.

Se nedan vanliga frågor och svar om e-tidningen.