ÖA Helg delas inte längre ut till alla hushåll

Från och med fredag 10 januari delas ÖA Helg inte längre ut till samtliga hushåll, utan blir exklusiv för våra prenumeranter.

Om du har paketet Plus Premium (f.d. Digital) har du tillgång till e-tidningen på dator, surfplatta och mobil.

Om du har Komplett-paketet får du dessutom den tryckta papperstidningen i brevlådan.

Snart blir det premiär för nya gratistidningen Hela Ö-vik som kommer att delas ut till alla hushåll på fredagar från och med 24 januari.

Läs mer här om ÖA Helg och Hela Ö-vik