Välj en annonskategori nedan och fortsätt till bokningen för att sätta in din annons i Arbetarbladet och Gefle Dagblad samt nyhetssajten Arbetarbladet

Priserna här gäller när du själv skapar din annons och betalar via vår självbetjäning. Vänder du dig till vårt kundcenter för att få hjälp med bokningen gäller en annan prislista samt en fakturaavgift på 50 kr.

Bokningsstopp: Vårt ordinarie bokningsstopp är två dagar före införandedagen kl 12 om du inte bokar själv här och kl 14 om du använder vår självbetjäning. Tänk på att vara ute i god tid med din bokning speciellt dagarna före, under och efter stora helger.

Familjeannonsering för dig som är inloggad kund

Här annonserar du som är inloggad kund. Dela med dig av livets stora ögonblick som t.ex bröllop, födsel eller födelsedagar – under familj Fira och uppmärksammaannonserar du för halva priset!

Familjeannonsering till ordinarie pris

Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar med en familjeannons i Arbetarbladet. Här bokar du annons till ordinarie pris. Din annons placeras under Fira och uppmärksamma i tidningen.

Lokus.se - köp&sälj för privatpersoner

Köp och sälj dina prylar, din bil eller båt, din bostad eller berätta om din loppis – på lokus.se når du miljontals läsare. Som inloggad prenumerant annonserar du till ett förmånligt pris. Se vår prislista

Företagsannonser

Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt på arbetarbladet.se och i vår tidning Arbetarbladet och Gefle Dagblad.

Boka radannons
(betala mot faktura)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Kyrkligt, Föreningar, Motor och Varor&Tjänster. Som företag och organisation kan du boka annonser mot faktura här. OBS! För att kunna boka annons behöver du ha en särskild annonsinloggning. Beställ inloggning här

Boka radannons
(betala direkt)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Det händer i kyrkan, Föreningsnytt och Varor&Tjänster. Under Diverse annonserar du om hundvakt eller om du söker jobb.

Evenemangstips
(betala mot faktura)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Gästrikland/Norduppland”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.

Evenemangstips
(betala direkt)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Gästrikland/Norduppland”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.