Hur uppdaterar jag min e-tidningsapp?

Det är viktigt att din e-tidningsapp alltid är uppdaterad till senaste version.

Om du har automatisk uppdatering påslagen i din enhet brukar nya versioner automatiskt laddas ner och installeras. Men automatisk uppdatering kan ibland dröja eller inte fungera, och förutsätter att din enhet är ansluten till wifi (trådlöst nätverk) och fullt laddad.

Du kan uppdatera appen manuellt genom att följa instruktionerna här nedanför.

Om du redan var inloggad behöver du oftast inte logga in på nytt efter en app-uppdatering.

Problem att logga in? Läs mer här.

Uppdatera manuellt i iOS

INFO: Senaste versionen av iOS-appen (för iPad och iPhone) har versionsnummer 8.1.2 och finns i App Store från 7 oktober 2019.

1. Öppna “App Store”
  2. Tryck på “Uppdatera”
  3. Sök upp e-tidningsappen i listan över appar och tryck på “Uppdatera”

Problem vid uppdatering?
Ibland kan oväntade problem uppstå i appen i samband med en uppdatering. Enklaste sättet att lösa dem är att radera appen helt och ladda hem den på nytt från AppStore.
Läs mer om hur du raderar en app.

Ladda hem appen på nytt från AppStore

Läs mer om e-tidningsappen för IOS

Uppdatera  manuellt i Android

INFO: Senaste versionen av Android-appen har versionsnummer 8.2.5, finns i Google Play från 18 september 2019 och innehåller diverse förbättringar.

1. Öppna Google Play
  2. Tryck på ikonen för att öppna panelen med fler val
  3. Tryck på menyvalet för “Mina appar & spel”
  4. Sök upp e-tidningsappen i listan och tryck på “Uppdatera”.

Läs mer om e-tidningsappen för Android

Mer info om e-tidningen

Frågor och svar om e-tidningen

Här hittar du alla våra e-tidningar