Bonnier News Local - Kundservice
Meny

Frågor om Bandypuls?

För frågor om tjänsten Bandypuls Manager hänvisar vi till extern support på bandypuls@everysport.se

För övriga ärenden, välj i menyn och fyll i formuläret här nedanför, så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Vill du hellre ringa?

Kundservice: 010-709 79 00

Öppettider måndag – fredag kl 8-16

Ibland är det många som ringer till oss och det kan bli väntetid. Många ärenden kan du själva göra enkelt och smidigt direkt här på sajten, som t.ex. köpa eller avsluta Plus.

Växel: 010-709 70 00

Öppettider måndag – fredag kl 8-17

Tipsa om nyheter:

Skriv i vår tipstjänst på bandypuls.se/tipsa

Eller ring och tipsa till 0651-58 50 44

Så fungerar knappvalen i vår växel

När du ringer till kundcenter på 010-709 79 00 så får du ett antal knappval.
Här är knappvalen som du kan välja mellan:

• Tryck 1. För prenumerationsfrågor
  • Tryck 2. För frågor ang. privatannonser och föreningsnytt
  • Tryck 3. För frågor om utebliven tidning
  • Tryck 4. För att komma till Mittmedias växel