Ny version av e-tidningsappen för Android

Så här ser det nya översiktsläget ut i en Samsung-surfplatta.

Den 11 december 2019 rullades en ny version av e-tidningsappen för Android ut.

I den nya versionen – som har nummer 8.3.9 – hittar du bland annat ett nytt översiktsläge där du kan snabbt hoppa till tidningens alla sidor. Du öppnar det nya översiktsläget genom att trycka längst nere i vänstra hörnet inne i tidningsläsaren.

Den nya appen innehåller även en rad buggfixar och förbättringar.

Det som ibland drabbat en del användare av vissa versioner och i vissa lägen, såsom krascher, tomma eller vita sidor, och  felmeddelande om ”inget internet” ska vara löst nu.

Om du efter uppdateringen fortfarande upplever problem så vill vi gärna att du skickar in en ordentlig felanmälan och även bifogar felsökningskoden på fyra siffror som du får fram genom att gå till Inställningar -> Skicka felsökningsdata.

Appen kan installeras och fungerar ner till Android 4.1.  Men om du har en äldre Android-version kan du få se ett meddelande i Google Play med texten  ”Den här appen är kanske inte optimerad för din enhet”  (på engelska: ”This app may not be optimized for your device”)  Det är en information om att appen är optimerad mot API-nivå 28, vilket är Android 9.

Att appen är optimerad för mera moderna Android-versioner hindrar dock inte att appen installeras och fungerar på enheter med äldre Android-versioner.

Tack för att du använder vår e-tidningsapp!

Läs mer om e-tidningsappen för Android-enheter – se hur det nya översiktsläget fungerar

Så uppdaterar du din e-tidningsapp

Läs mer om e-tidningen