Ny version av e-tidningsappen för iOS - uppdatera!

Ny ikon för att ladda ner enskilda tidningen direkt till din enhet.

24 februari 2020 släpptes en ny version av e-tidningsappen för Apple-enheter (Ipad och Iphone).

Den nya versionen som har nummer 8.7.1 innehåller som vanligt en del buggfixar och förbättringar bakom kulisserna.

Men också en helt ny funktion för att ladda ner enskilda tidningar för offline-läsning. Redan på startsidan har du en ikon med ett litet moln invid varje tidning. Tryck på den för att ladda ner tidningen så att du sedan har den tillgänglig i ditt lokala arkiv. Praktiskt när du inte har tillgång till internet.

För att rensa nedladdade tidningar kan du trycka på den lilla papperskorgen invid varje nedladdad tidning.

Du kan också gå in i Inställningar och välja ”Ta bort nedladdningar” för att rensa bort allt.

Läs mer om finesserna i e-tidningsappen för IOS.