Annonsera på “Det händer i Dalarna”

Annonsera på vår evenemangsguide “Det händer i Dalarna”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten. Välj kategori nedan.
Välj länken “Boka med inloggning” om du gör återkommande bokningar för en förening, församling, organisation eller företag och har en inloggning till vårt bokningssystem. › Beställ inloggning här.
Annonsen publiceras i Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Södra Dalarnes Tidning, Nya Ludvika Tidning, Mora Tidning och Dala-Demokraten. Pris från 75 kr.