\n
En del av MittMedia
Meny

Annonsera i tidning och på internet

Familjeannonser, radannonser, köp&sälj, evenemangsguide

Med anledning av Corona/Covid-19 och påsken 2020
Vi befinner oss alla i en ny och utmanande situation. Vi följer läget dagligen både med vår nyhetsbevakning men också med vår annonsaffär.
Nyheter är extra viktigt i dessa tider och det visar sig såklart också i våra läsarsiffror. Vi har fortsatt många prenumeranter på våra papperstidningar samtidigt som våra digitala nyhetssajter får mer besök än vanligt.
Vi ser redan nu att många anpassar sina verksamheter efter rådande situation och vi vill bara påminna er om att vi finns här för att hjälpa er att nå ut med era budskap.
Vi vill samtidigt påminna er om att vi närmar oss påsken och vi ber er vara ute i god tid med er annonsering då påsken innebär förändringar i våra ordinarie stopptider och utgivning.
Med vänlig hälsning
MittMedia Privat- och radannons

 
Välj kategori nedan för att gå vidare och boka annons själv!
 

Familjeannonser

Logga in som prenumerant för att boka själv med rabatt (OBS! Gäller ej döds-, tack eller in memoriam). Din annons publiceras i tidningen, på tidningens hemsida och familj.se

Lokus

Köp & sälj-annonser för privatpersoner. Publiceras både i tidning och på webb.

 

Radannonser

Textannons som publiceras i tidningen och når alla prenumeranter. Vill du annonsera under Fastigheter, Jobb, Nöje, Resor, Sport eller Utbildning – då kontaktar du en av våra säljare.

Evenemangstips

Textannons som publiceras i tidningen och når alla prenumeranter.

Vill du veta mer?

Du kan kontakta oss via webbformulär eller ringa under våra öppettider.