Välj en annonskategori nedan och fortsätt till bokningen för att sätta in din annons i Dala-Demokraten

Annonsering för dig som är inloggad kund

Här annonserar du som är inloggad kund. Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar – under familj annonserar du för halva priset! Välj lokus.se om du vill sälja bilen, fritidshuset eller cykeln – här annonserar du som inloggad kund från halva priset.

Familjeannonser

Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar med en familjeannons i Dala-Demokraten.

Lokus.se - köp&sälj för privatpersoner

Köp och sälj dina prylar, din bil eller båt, din bostad eller berätta om din loppis – på lokus.se når du miljontals läsare.

Företagsannonser

Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt på dalademokraten.se och i vår tidning Dala-Demokraten

Radannonser
(betala mot faktura)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Det händer i kyrkan, Föreningar, Motor och Varor&Tjänster. Som företag och organisation kan du boka annonser mot faktura här. OBS! För att kunna boka annons behöver du ha en särskild annonsinloggning. Beställ inloggning här

Radannonser
(betala direkt)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Kyrkligt, Föreningar och Varor&Tjänster. Under Övrigt annonserar du om hundvakt eller om du söker jobb.

Evenemangstips
(betala mot faktura)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Dalarna”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.

Evenemangstips
(betala direkt)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Dalarna”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.