Välj en annonskategori nedan och fortsätt till bokningen för att sätta in din annons i Dala-Demokraten

Annonsering för dig som är inloggad kund

Här annonserar du som är inloggad kund. Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar – under familj annonserar du för halva priset! Välj lokus.se om du vill sälja bilen, fritidshuset eller cykeln – här annonserar du som inloggad kund från halva priset.

Familjeannonser

Dela med dig av livets stora ögonblick som tex bröllop, födsel eller födelsedagar med en familjeannons i Dala-Demokraten.

Lokus.se - köp&sälj för privatpersoner

Köp och sälj dina prylar, din bil eller båt, din bostad eller berätta om din loppis – på lokus.se når du miljontals läsare.

Radannonser
(betala mot faktura)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Det händer i kyrkan, Föreningsnytt och Varor&Tjänster. Som företag och organisation kan du boka annonser mot faktura här.

Radannonser
(betala direkt)

Radannons innehåller bland annat kategorier som Det händer i kyrkan, Föreningsnytt och Varor&Tjänster. Under Diverse annonserar du om hundvakt eller om du söker jobb.

Evenemangstips
(betala mot faktura)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Dalarna”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.

Evenemangstips
(betala direkt)

Vår evenemangsguide kallar vi “Det händer i Dalarna”. Evenemangen ska vara öppna för allmänheten.

Företagsannonser

Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt på dalademokraten.se och i vår tidning Dala-Demokraten