Välkommen till kundservice

för Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnes Tidning, Mora Tidning och dt.se

Vill du bli kund? Läs om våra erbjudanden

Är du redan kund? Logga in för att få snabbast möjliga service.

Här har vi alltid öppet och aldrig kö.

Som inloggad kan du göra många ärenden själv!

Läs 28 e-tidningar - när du vill, var du vill

› Kom igång med e-tidningen –  ladda ner app eller läs på webben. Så loggar du in, så använder du appen.
› NYHET: Läs 28 dagstidningar som e-tidning – ingår i din prenumeration (gäller Komplett, Helg, Digital, Bandypuls)

Ännu enklare att annonsera

› Köp, byt eller sälj, berätta om din loppis eller ett bortsprunget husdjur. Med vår förbättrade sajt bokar du snabbt och smidigt din annons på lokus.se
› Sätt in familjeannons i tidningen och på internet – gör det själv med rabatt för prenumeranter

Vill du köpa lösnummer? Här hittar du våra återförsäljare - kartor

› Vill du köpa lösnummer av papperstidningen? Här hittar du alla återförsäljare av din lokaltidning – interaktiva kartor.

› Vill du köpa digitalt lösnummer att ladda ner? Här kan du ladda ner tidningar i pdf-format.

”Det bara krånglar, vad ska jag göra?"

› Krånglar det när du ska använda e-tidningen och andra digitala tjänster? Här är en enkel steg-för-steg-guide där du själv får tips om hur du kan lösa vanliga problem.

Läsarshoppen

Hittar du inte det du letar efter?