Julkryss - extra e-bilaga med korsord och sudoku

Vinterkryss bilaga med digitala kryss
Här visas smakprov på några av sidorna i bilagan.

Nu kommer årets Julkryss-bilaga för dig som är prenumerant och har tillgång till e-tidningen.

20 sidor fullmatade med härlig sysselsättning för dig som gillar korsord. Kryssen är lösbara digitalt, direkt på dator, surfplatta och mobil.

Gå in på din e-tidning (via app eller webbsida) så hittar du e-bilagan. Här hittar du e-tidningen.

E-bilagan finns tillgänglig från 29 november 2019 fram till i slutet av januari 2020. I några av kryssen kan du tävla om trisslotter, och du kan skicka in lösningen fram till 15 januari.

Läs också:

Hur löser jag korsord och sudoku digitalt?