Sveriges lokalnyheter – gratis för dig som är prenumerant

Sveriges lokalnyheter är en del av Mittmedia och ger dig tillgång till nyheter från nästan hela Sverige. Som prenumerant hos oss har du fri tillgång till fler än 40 sajter och appar som ingår i samarbetet, och kan läsa lokala nyheter från Skellefteå i norr till Markaryd i söder.

Allt du behöver göra för att ta del av Norrans innehåll, eller en annan tidningssajt som ingår i samarbetet, är att skapa ett konto och logga in på den sajt eller app som ingår i samarbetet. Använd samma e-postadress som på dt.se. Du hittar alla appar och sajter som du har tillgång till på sverigeslokalnyheter.se. Där får du också hjälp att komma igång!

Välkommen att upptäcka mer av Nyhetssverige tillsammans med oss!