Radannons: Övrigt

Övrigt

Här annonserar du om hund- och kattpassning, om du söker en vän eller om du söker efter ett jobb, meddelanden om skjutvarning, dragningslistor, öppettider, kurser eller utbildningar m.m. Har vi ingen kategori för det du vill annonsera om är det denna du ska välja.

Boka själv och betala med kort eller bankkonto

› Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnes Tidning
› Mora Tidning

Boka själv och betala med faktura

Om du vill annonsera som företag eller organisation kan du betala mot faktura om du loggar in i vårt system.  Beställ inloggning här

› Falu-Kuriren, Borlänge Tidning, Nya Ludvika Tidning, Södra Dalarnes Tidning
› Mora Tidning

(Vid fakturering tillkommer en avgift på 50 kr.)