Läs Dalarnas e-tidningar!

Med e-tidningen kan du fortsätta den goda vanan med nyheterna, korsord och sudoku var du än befinner dig. Den är en digital version av papperstidningen och ingår i nyhetspaketen Komplett, Helg och Digital. Den är enkel att bläddra i på datorn, surfplattan eller i mobilen. Du kan läsa e-tidningen direkt i webbläsaren eller genom att ladda hem en app till surfplatta och mobil.

› Här läser du DT:s alla e-tidningar direkt i webbläsaren

› Här laddar du hem din lokala e-tidningsapp

› Ny e-tidningsplattform från september 2018 – så funkar det

Frågor och svar om e-tidningen