Hur läser jag Borlänge Tidning som e-tidning?

Du kan läsa Borlänge Tidning på dator, surfplatta och mobil.

Du behöver vara prenumerant (Komplett, Helg, eller Digital) och ha ett konto med användarnamn och lösenord.

Du kan läsa Borlänge Tidning genom att ladda hem vår e-tidningsapp eller gå till dt.se och välja E-tidning i sajtens meny.

> Ladda hem Borlänge Tidnings e-tidningsapp för IOS

> Ladda hem Borlänge Tidnings e-tidningsapp för Android

> Gå till dt.se och välj E-tidning i menyn

> Prenumerera på Borlänge Tidning

Bonus! När du prenumererar på Borlänge Tidning får du tillgång till alla e-tidningar inom DT (Dalarnas Tidningar) och allt innehåll på dt.se.