Nya öppettider

Från och med 1 september är kundcenter bemannat vardagar kl 8-17.
Använd gärna våra självbetjäningstjänster – där är det alltid öppet och aldrig kö.

Kontakta oss!

Skriv till oss genom att fylla i formuläret här nedanför. Vi återkopplar till dig så fort vi kan. Logga in så slipper du själv fylla i kundnummer med mera.Eftersom du är inloggad är många uppgifter redan ifyllda.
Vill du hellre prata med någon? › Se våra telefonnummer och öppettider.

Så här ringer du oss på Kundcenter

Telefonnummer till kundcenters växel: 010-709 79 00

Om du inte fått din tidning 023-79 49 00
Använd gärna vår självbetjäning
Knappval: Tryck 1.
Öppet vardagar kl 8-17

Prenumeration
Vill du prenumerera eller har frågor som gäller din papperstidning eller faktura:
Knappval: Tryck 2.
Öppet vardagar kl 8-17

Digitalsupporten
Ditt konto, inloggning, livesändningar, e-tidningen:
Knappval: Tryck 3.
Öppet vardagar kl 8-17

Vill du avsluta din prenumeration:
Knappval: Tryck 4.
Öppet vardagar kl 8-17

Annonsering:
Knappval: Tryck 5.
Du får sedan två val.
Tryck 1. Om du har frågor om annonsering som privatperson, förening eller församling.
Tryck 2. Om du vill komma i kontakt med en säljare som hanterar företagsannonser.
Vardagar kl 8-17

MittMedias växel: 010-709 70 00
Öppen vardagar kl 8-17

Tipsa din tidning om nyheter:

Skriv i vår tipstjänst på dt.se/tipsa
eller ring och tipsa till 023-936 82
Du kan också skicka sms/mms till 72 023, inled meddelandet med DT