Utebliven tidning

Har du inte fått din tidning? Här kan du reklamera när du vill genom att fylla i formuläret.

Läs gärna först vår sida med information  för att se om det finns allmänna problem med distributionen.

Läs gärna också vanliga frågor om utebliven tidning.

Du som är prenumerant på något av våra nyhetspaket Komplett, Helg eller Digital har tillgång till e-tidningen, den digitala versionen av papperstidningen. E-tidningen läser du digitalt på dator, surfplatta och mobil, redan från kl 01 på natten. Läs mer om e-tidningen.

Vill du hellre ringa?

Ring Utebliven tidning för DT (Dalarnas Tidningar). Telefon:

023-79 49 00

Öppettider: måndag-fredag 7-14, lördag 7-11, söndag 8-12

Tänk på att det kan vara många som ringer samtidigt och att det då kan bli väntetid.

Om vi har allmänna störningar i utdelningen så skriver vi alltid om det här på Kundservice, och då behöver du inte anmäla.